Bøger / skønlitteratur / roman

Håndværkeren


Beskrivelse


Krimi. Politikvinden Florence vender tilbage til gerningsstedet 30 år efter hun fangede en af egnens mest berygtede mordere, men noget mørkt ulmer i krogene, og hun begynder at tvivle på om hun fangede den rigtige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. mar. 2019

af

af

Iben Jakobsen

d. 22. mar. 2019

Det er 30 år siden og morderen er død - eller er han? For alle krimi- og thrillerfans.

Politibetjent Florence Lovelady fik sin karrieres første gennembrud, da hun i 1969 fangede en seriemorder, der begravede sine ofre levende. 30 år senere vender hun tilbage til den stille by i det nordlige England for at deltage i hans begravelse - og til hendes forfærdelse begynder fortidens rædsler at gentage sig. Fangede hun den rigtige dengang eller er der noget langt mere uhyggeligt på spil?.

Virkelig spændende krimithriller hvor størstedelen af handlingen foregår i 1960'erne som et tilbageblik på opklaringen dengang. Florence er skarp men grøn, og hun må konstant kæmpe imod datidens kvindesyn. Historien udvikler sig i et godt tempo, og man er hold fast fra ende til anden. Dog med et overnaturligt twist, som nogle vil få nogle læsere til at stå af.

Forfatteren står bag adskillige selvstændige bøger samt krimiserien med "Lacey Flint", hvor første bog er Rødt lys stop. Af andre nervepirrende engelske krimier i samme stil kan anbefales bøger af forfattere, som M.R. Hall og Belinda Bauer.