Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Hadley


Beskrivelse


Verdensberømte Hadley Harlow er ruineret efter hendes far i Californien har frarøvet hende millionerne hun tjente som barnestjerne i Tv-show. Som 18-årig tager hun til London for at puste liv i sin filmkarriere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. jan. 2009

af

af

Inger Søndergaard

d. 29. jan. 2009

Teenagepiger fra ca. 13 år med stjernedrømme vil sluge denne underholdende historie om den californiske verdensberømte barnefilmstjerne Hadley, der 18 år gammel kommer til London for at realisere sin voksenkarriere. Det er det andet af i alt 4 bind i serien Fashionistas.

Hadley Harlow er næsten ruineret og på bunden af sin karriere, da hun kommer til London og flytter ind i en lille lejlighed med 3 andre stjerner: Laura, Candy og Irina. Som en diva mingler hun sig mellem celebrities, for at komme på toppen igen. Men barndommens skyggesider indhenter hende og hun kommer langt ned med druk og fornedrelse, før hun langsomt kæmper for at finde sig selv og sine egne værdier. Manning er skribent ved engelske ungdoms- og modeblade og har også skrevet ungdomsromanen Rocktøz, 2005 og Laura, 2008. Der er endnu 2 bind på vej om pigerne fra den lille lejlighed i London. Det er på en gang en handlingsmættet underholdningsroman, med sladderagtigt stof om Londons og Californiens stjerner, fotografer, agenter og de kendte fra film og modeverdenen. Men beskrivelsen af pigerne er mere nuanceret end mediernes sladderstof og kommer godt bag om overfladen.

Romanen er en selvstændig fortsættelse af Laura, 2008, som handler mere om modelarbejdet end Hadley, som med samme indfaldsvinkel handler om den internationale film- og tv-stjerne verden.

Underholdende roman for store piger med stjernedrømme og/eller interesse for celebrities og succesen og dens skyggesider.