Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hækl - helt enkelt


Beskrivelse


Enkelt og tidløst hækledesign i lækre garner. Ti overdele inklusiv én kjole, i fem forskellige sværhedsgrader. Hæklere på alle niveauer kan være med.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2022

af

af

Laura Winding

d. 16. sep. 2022

Enkelt og tidløst hækledesign i lækre garner. Ti overdele inklusiv én kjole, i fem forskellige sværhedsgrader. Hæklere på alle niveauer kan være med.

"Hækl" er ti hækleopskrifter på bluser, jakker mv. i damestørrelser S-XL. Indledningsvist kan du blive klogere på hæklefasthed, hækleprøver og hæklenåle, garnkvalitet, montering og graduering af størrelser. Selve opskrifterne indeholder sværhedsgrad, oversigt over materialer og redskaber, samt info om modellen og evt. særlig teknik-instruks efterfulgt af selve hæklevejledningen. Fotos af færdigt projekt, closeups af detaljer samt stregtegninger, der bl.a. illustrerer hækleretningen. Bagest i bogen forkortelser og lidt teknikforklaring. Du får brug for hæklenåle og garn.

Fine designs med lækre detaljer som fx sjalskraven på den ene jakke og læggene på kjolen. Super at modellerne vises i forskellige størrelser og farver. Opskrifterne er lette at følge og det er dejligt med nemme opskrifter på bluser, så begynderhæklere kan kaste sig ud i et "rigtigt" projekt. Er man nybegynder, vil det være en hjælp at have en mere detaljeret hækleskole ved siden af.

I Hæklerens mønsterhåndbogHæklede huerNordisk babyhækling får du en grundig hækleskole. Sys Fredens har et hav af udgivelser bag sig, hvis du vil starte med et mindre projekt, kan du hækle huer fra Hæklede huer. Vil du hækle mere tøj er der fine opskrifter til børn i Nordisk babyhæklingI Hæklerens mønsterhåndbog får du en grundig hækleskole. Sys Fredens har et hav af udgivelser bag sig, hvis du vil starte med et mindre projekt, kan du hækle huer fra . Vil du hækle mere tøj er der fine opskrifter til børn i Nordisk babyhæklingI Hæklerens mønsterhåndbog får du en grundig hækleskole. Sys Fredens har et hav af udgivelser bag sig, hvis du vil starte med et mindre projekt, kan du hækle huer fra Hæklede huer. Vil du hækle mere tøj er der fine opskrifter til børn i .