Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklede babysko : 30 opskrifter på sødt og sjovt fodtøj til små fødder


Beskrivelse


30 opskrifter på strikkede og hæklede hjemmesko og -sokker til børn op til et år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2016

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 21. apr. 2016

30 opskrifter på sjove og søde hæklede babysko. For hækleren, der gerne vil hækle noget sjovt.

Bogen starter med en indledning, hvor forfatteren fortæller lidt om baggrunden for udgivelsen, samt en guide til hvordan bogen bruges, i forhold til eksempelvis sværhedsgraderne. Dernæst kommer et "Mød designerne"-afsnit, hvor designerne af de forskellige babysko, præsenteres. Derefter følger de 30 opskrifter, inddelt i forskellige kapitler: Fra en anden verden, vilde dyr, søde og bløde og til sidst: lige til at spise. Så der er opskrifter på sko, der ligner alt, lige fra enøjede rumvæsener, hammerhajer, guldfisk og burgere. Bogen rundes af med hækleskole, så nybegyndere også kan hækle sjove babysko. Til allersidst er der et stikordsregister.

Rigtig fin og overskuelig hæklebog. Flot layout med masser af farver og billeder. Opskrifterne er lette at overskue og forholdsvise nemme at følge. Anderledes og sjove babysko og man får lyst til at hækle allesammen. Stilen på skoene, minder meget om amigurumi( små hæklede dyr), der også er en trend indenfor hækling lige nu.

Seneste bog med hæklede babysko er Sød hækling til små fødder, der dog mere er ovre i det traditionelle indenfor babysko.