Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklede blomster : trin for trin : 35 skønne blomster for begyndere


Beskrivelse


35 opskrifter på blomster med trin-for-trin forklaring, med angivelse af hvilke materialer og værktøj man skal bruge, samt en tegnforklaring.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. sep. 2016

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 1. sep. 2016

35 fantastiske opskrifter på alverdens blomster, som kan bruges af hæklere på alle niveauer.

Bogen indledes med en oversigt over samtlige 35 blomster, hvor læseren opfordres til at lade øjet fange en yndlingsblomst, man ønsker at starte med. Herefter følger et afsnit om værktøj og materialer samt en hækleskole, som viser de mest basale hækleteknikker. I afsnittet med opskrifterne på de 35 blomster er der billede af den færdige blomst samt de steps, der skal til, for at hækle den. Der er angivet hvilke materialer man skal bruge, hvilket værktøj samt en tegnforklaring til opskriften. Efter opskrifterne er et afsnit der hedder Projekter, hvor blomsterne er brugt til en taske, dækserviet, pudebetræk osv. Bogen afsluttes med en oversigt over symboler og forkortelser samt et register.

En meget appetitlig hæklebog fyldt med fine billeder af de færdige blomster. Opskrifterne er meget pædagogisk opbygget med step by step gennemgang og tilhørende fotos. Hækleskolen i begyndelsen af bogen, gør det nemt for absolutte begyndere, at starte med at hækle via denne bog.

Hæklede blomster75 hæklede motiver og 75 hæklede motiver giver også en masse forskellige opskrifter på hæklede blomsterHæklede blomster og giver også en masse forskellige opskrifter på hæklede blomster.