Bøger / faglitteratur til børn / hækleopskrifter

Hæklede dukker


Beskrivelse


Hækleopskrifter på dukker forestillende forskellige figurer, såsom troldmand, pirat, papegøje mm.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. juli 2015

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 13. juli 2015

Elsker du at hækle, er bogen her lige noget for dig. Den er fyldt med nuttede opskrifter på hæklede dukker i den populære japanske amigurumi-stil. Henvender sig mest til hækleglade pige fra ca. 10 år og deres mødre.

Bogen starter med afsnittet "Før du går i gang", som beskriver de forskellige materialer, der er anvendt, samt farvekoder og forkortelser. Derefter kommer et afsnit, der præsenterer de forskellige hækleteknikker der er anvendt og herefter følger de forskellige opskrifter. Du finder fx opskrifter på eventyr- og mangafigurer, prinsesser, vikinger, pirater og sovedukker. I alt finder du opskrifter på 22 dukker. Modellerne måler 8-24 cm.

Bogen er indbydende og charmerende. Opskrifterne er forholdsvis nemme at gå til, men kræver måske lidt voksenhjælp, hvis man ikke er så erfaren ud i hæklingen. Alle opskrifterne er illustrere med farvefoto af de søde dukker.

Bogen her minder i sin opbygning om forfatterens tidligere bøger fx Hæklede dyrEmilys hæklebogAmigurumi. Er du glad for amgurumifigurer findes der fx også Emilys hæklebog eller Amigurumi som du kan kaste dig overBogen her minder i sin opbygning om forfatterens tidligere bøger fx Hæklede dyr. Er du glad for amgurumifigurer findes der fx også eller Amigurumi som du kan kaste dig overBogen her minder i sin opbygning om forfatterens tidligere bøger fx Hæklede dyr. Er du glad for amgurumifigurer findes der fx også Emilys hæklebog eller som du kan kaste dig over.