Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklede grydelapper


Beskrivelse


Opskrifter på hækling af grydelapper i trendy designs og med sjove detaljer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. sep. 2017

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 22. sep. 2017

Tag gryden af varmen med en Frida Kahlo-grydelap. Til den erfarne hækler eller ambitiøse novice er her funky og fantasifulde designs i pastelfarver.

En solid hardback i næsten A4-format der byder på 21 forskellige grydelapper. Fx den klassiske mormor-grydelap, citrus-frugter, Babushka-dukke og Bohéme-modellen med det farvestrålende korssting-broderi. Alle opskrifter ledsages af foto, farveskema og lidt plads til egne noter. Kræves der korssting er der skema til dette. Forrest og bagest er der kort oversigt over masker, farver, materialer m.m. samt nyttige tips og henvisning til forlagets hjemmeside for hækleskole. Forfatteren har flere udgivelser bag sig, fx Fin & farverig - tunesisk hæklingFine & farverige firkanter - du selv kan hækle og Fine & farverige firkanter - du selv kan hækleEn solid hardback i næsten A4-format der byder på 21 forskellige grydelapper. Fx den klassiske mormor-grydelap, citrus-frugter, Babushka-dukke og Bohéme-modellen med det farvestrålende korssting-broderi. Alle opskrifter ledsages af foto, farveskema og lidt plads til egne noter. Kræves der korssting er der skema til dette. Forrest og bagest er der kort oversigt over masker, farver, materialer m.m. samt nyttige tips og henvisning til forlagets hjemmeside for hækleskole. Forfatteren har flere udgivelser bag sig, fx Fin & farverig - tunesisk hækling og .

Trendy designs i lækre retro-pastelfarver og med sjove detaljer i form af broderi og stropper i kreative materialer, fx læder, bast og silke. Opskrifterne er overskueligt sat op og enkelt forklaret, med indbydende farvefotos. Der er blevet kælet for layoutet, og det ses, at forfatteren også arbejder med grafisk design. Skrifttypen er sjov, men desværre ikke så læsbar, hvis man har bare lidt dårligt syn. Opskrifterne er ikke angivet med sværhedsgrad, så begyndere vil føle sig udfordret.

GrydelapperHæklede klude til køkkenet indeholder flere finurlige og klassiske designs, og i Hæklede klude til køkkenet findes 30 forskellige grydelapper i retro-stilGrydelapper indeholder flere finurlige og klassiske designs, og i findes 30 forskellige grydelapper i retro-stil.Informationer og udgaver