Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklede ikoniske kvinder : hækleopskrifter på 15 kvinder, der forandrede verden


Beskrivelse


Hæklebog med opskrifter på, hvordan man kan hækle små figurer af 15 ikoniske kvinder. For begyndere såvel som øvede hæklere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juni 2021

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 7. juni 2021

Hæklebog med opskrifter på, hvordan man kan hækle små figurer af 15 ikoniske kvinder. For begyndere såvel som øvede hæklere.

Opskrifter på 15 ikoniske kvinder hæklet med tilbehør og kendetegn. Bogen startes med en side om udstyr og materialer. Herefter en side om anvendte typer masker, med farvefotos der viser hvordan maskerne hækles. Herefter følger opskrifterne på de 15 ikoniske kvinder. Ved hver af kvinderne er der en lille beskrivelse af hvem de var og hvad de gjorde for verden. Der er også berømte citater ved nogle af dem. Der er et helsides farvefoto af den færdige figur, en trinopbygget opskrift samt en boks med ekstra tips til opskriften. Efter opskrifterne er et afsnit der hedder "Teknikker", hvor der er trinvise guides. De kendte og ikoniske kvinder er bl.a. Serena Williams, Gretha Thunberg, Kleopatra, Dronning Elisabeth II og Billie Holiday.

Rigtig fin hæklebog fyldt med inspiration til at gå i gang med, at skabe små hæklede versioner af de 15 ikoniske kvinder. Opskrifterne er overskuelige, teknik afsnit og vejledninger er en god hjælp til ikke-øvede hæklere og farvefotos gør bogen meget indbydende. Mange muligheder for at glæde en af de mindste i familien med en lille hæklet dukke.

En anden bog hvor man kan hækle sine helte er Jannies hæklede helteHæklede dukker. I Hæklede dukker er der også mange hæklede figurerEn anden bog hvor man kan hækle sine helte er Jannies hæklede helte. I er der også mange hæklede figurer.