Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklede kager og søde sager


Beskrivelse


Hækleopskrifter på figurer der forestiller kager og søde sager, og kan bruges i legetøjskøkkenet eller til pynt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj 2015

af

af

Rikke Bruun

d. 8. maj 2015

Alle hækleglade får med "Hæklede Kager og søde sager" rig mulighed for at få brugt de mange rester til fremstilling af lækre kager og andre søde sager til børnenes legekøkkener eller til pynt i hjemmet.

Efter en gennemgang af de i bogen brugte hækle- og broderiteknikker kommer en række opskrifter på kagepynt såsom roser, sommerfugle og frugtskiver. Bogen lægger i sit udgangspunkt op til, at man selv designer sine kager med etagekager, lagkager og lagkagestykker som grundform, hvor man så kan variere med farver, pynt og broderi. Foruden kagerne findes der også opskrifter på kransekage, muffins, donuts, flødeboller, småkager og slik. Selvom opskrifterne er til at gå til, vil det være en fordel med et vist kendskab til håndværket. Forfatteren blogger også om hækling og andre DIY-projekter på www.cupcakebyme.blogspot.com.

En farvestrålende og inspirerende hæklebog, som giver rige muligheder for at udvide menukortet i børnenes legekøkkener.

Forfatteren udgav i 2013 Hæklede cupcakesHæklet frugt og grønt i samme stil, og samme år udkom Maja Hansens Hæklet frugt og grønt - også med mad til legekøkkenetForfatteren udgav i 2013 Hæklede cupcakes i samme stil, og samme år udkom Maja Hansens - også med mad til legekøkkenet.