Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklede kaktus og andre sukkulenter


Beskrivelse


25 hæklede kaktus og sukkulenter, der ikke kræver grønne fingre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. juni 2019

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 18. juni 2019

En virkelig nørdet men skøn bog med hæklede kaktus og sukkulenter. For hæklere på alle niveauer.

25 opskrifter på forskellige hæklede kaktus og sukkulenter samt urtepotter i forskellige farver og mønstre. Ved alle opskrifterne er der afsnit som beskriver den færdige størrelse, materialer samt hæklefasthed. Herefter følger selve opskriften og til sidst kommer et afsnit om montering. Alle opskrifter har farvefotos af den færdige kaktus fra forskellige vinkler. De fleste opskrifter har en boks med overskriften "Bemærk" eller "Tip", som giver ekstra info. Efter opskrifterne på kaktusser og sukkulenter følger et "kom godt i gang" afsnit om hæklenåle, garn, forkortelser osv. Herefter følger et afsnit med hækleteknikker. Til sidst et afsnit om montering og detaljer og et afsnit med hæklede urtepotteskjulere, som kan bruges til rigtige planter.

En Instagram-venlig bog med virkelig flotte farvefotos af de færdighæklede kaktus og sukkulenter. Den hvide baggrund på de klare farvefotos gør, at bogen fremstår moderne og tiltrækkende. Opskrifterne er nemme og overskuelige at gå til og hækleskolen sidst i bogen er rigtig god.

Hæklede kaktus kan også findes i Hæklede kaktusserHæklede blomsterHæklede blomster. Hæklede blomster kan findes i Hæklede blomster og Hæklede blomsterHæklede kaktus kan også findes i Hæklede kaktusser. kan findes i og Hæklede kaktus kan også findes i Hæklede kaktusser. kan findes i og .