Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklede kaktusser


Beskrivelse


16 opskrifter på hæklede kaktusser, som alle er inspireret af virkelige kaktusarter, men som hverken stikker eller skal vandes.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. sep. 2017

af

af

Merete Trap

d. 26. sep. 2017

Er du vild med kaktusser, og er du vild med at hækle? Så er her muligheden for at lave dine egne kaktusser, der hverken stikker eller skal vandes. For alle hækleinteresserede mødre og bedstemødre, og familiens ældste børn kan også være med.

I denne bog er der opskrifter på 16 forskellige hæklede kaktusser. Alle modellerne er inspireret af virkelige kaktusarter, såsom en "pilosocereus glaucescens" eller en "opuntia quitensis". Forrest i bogen er afsnit om materialer og værktøj, en kort intro om opskrifter og et afsnit om hækleteknikker. Alle kaktusserne er monteret på en jordklump, som der også medfølger hækleanvisning på. Herefter placeres kaktusserne i en almindelig urtepotte. Bogen er tilsat farvefotos. Dette er Sarah Abbondios første udgivelse.

En lille, charmerende udgivelse med inspiration til kreativ hækling. Både hækling og kaktusser er populært, så kombinationen er sjov og interessant. Opskrifterne er nemme at følge, og hækleteknikker og forklaringer er relativt simple. Et fint sted at starte, hvis man vil tage sin hækling et skridt videre.

Der findes ikke andre udgivelser om hæklede kaktusser, men bogen lægger sig fint ind i rækken af de populære hækleudgivelser. Her kan nævnes Maja Hansens udgivelser, senest Herlige hæklede dyr, som har det samme format som herværende bog.