Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklede minidyr til lands


Beskrivelse


Hækleopskrifter på 26 små landdyr i amigurumi-stil, som kan bruges til f.eks. barnevognskæde, bidelegetøj eller nøglering.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. dec. 2019

af

af

Laura Winding

d. 2. dec. 2019

Hækleopskrifter på 26 søde, små dyr i amigurumi-stil, der kan hjælpe dig med at få ryddet ud i garnresterne. For hæklere med lidt erfaring.

Indledningsvist en oversigt over materialer og værktøj samt tegn-forklaring og forkortelser. Desuden en kort instruktion i anvendte teknikker som magisk ring, farveskift og indtagning. Opskrifterne i bogen er hæklet på nål str. 2,5 i bomuldsgarn, men alle garntyper kan anvendes - med den hæklenål, der anbefales til garnet. De fleste dyrs kroppe hækles efter samme model, men ellers består hver opskrift af forskellige kropsdele som fx hoved, ører, ben, hale, gevir osv. Der er et foto af det færdige dyr ved hver opskrift. Dyrene kan fx bruges til barnevognskæde, bidelegetøj eller nøglering. Dyrene i denne bog er landdyr som vi kender, fx gris, hund og pindsvin og mere eksotiske dyr som vaskebjørn, dovendyr og kamel. Udover garn og hæklenål skal der bruges bamsefyld og evt. sikkerhedsøjne.

Selvom projekterne er små, så består hvert dyr typisk af 10 separate dele, og hækler man på nål str. 2,5 bliver det lidt af et pillearbejde, men de færdige dyr er søde, og det er en sjov måde at få brugt sine garnrester på. Billederne savner lidt miljø omkring dyrene.

Forfatteren har også udgivet Hæklede kaktusserHæklede sukkulenterEt hæklet mikrokosmosSupersød hækling og Hæklede sukkulenter. Andre fine hæklebøger med små dyr er fx Et hæklet mikrokosmos og Supersød hæklingForfatteren har også udgivet Hæklede kaktusser og . Andre fine hæklebøger med små dyr er fx Et hæklet mikrokosmos og Supersød hæklingForfatteren har også udgivet Hæklede kaktusser og Hæklede sukkulenter. Andre fine hæklebøger med små dyr er fx og Supersød hæklingForfatteren har også udgivet Hæklede kaktusser og Hæklede sukkulenter. Andre fine hæklebøger med små dyr er fx Et hæklet mikrokosmos og .