Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklede søde dyr : supernem amigurumi


Beskrivelse


Opskrifter på 11 hæklede dyr, bl.a. panda, gris, pingvin og skildpadde. Grundidéen til alle dyrene er den samme, så man ud fra kroppen til det første dyr, kan udbygge med de resterende dyr.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. dec. 2017

af

af

Merete Trap

d. 13. dec. 2017

Hæklede små høns, skildpadder og haletudser. Miniaturedyr er herlige, og mange småpiger vil falde i svime, hvis mor eller bedstemor hækler sådan en lille nuttet sag. Bogen henvender sig til hækleglade voksne (især kvinder), men fingernemme børn kan også være med.

I denne bog er der opskrifter på 11 hæklede dyr. Dyrene er: kylling, høne, undulat, pingvin, skildpadde, frø (og haletudse), bjørn, kanin, panda, mus og gris. Grundidéen til alle dyrene er den samme, dvs. at man ud fra kroppen til det første dyr, som er kyllingen, kan udbygge med de resterende dyr. Bogen starter med farverige billeder af dyrene, hernæst opskrifterne tilsat billeder af hæklende hænder. Japanske Mitsuki Hoshis er en anerkendt amigurumi-kunstner. Dette er hendes første udgivelse oversat til dansk.

En rigtig charmerende udgivelse, som den fingernemme hækler vil kunne få glæde af. Dyrene er små og kære, og flere af dem har et lidt pudsigt look. De små haletudser er fx virkelig nuttede. Opskrifterne er nemme at gå til, når først man har grundfærdighederne i orden. Hækling er populært, og har man lyst til at sidde og nørkle med noget småt, kan herværende udgivelse give god inspiration.

Kan sammenlignes med andre nyere udgivelser om amigurumi. Her kan fx nævnes Maja Hansens små hæklebøger som Hæklede pusledyrVi hækler flere amigurumier og Mia Bengtssons som Vi hækler flere amigurumierKan sammenlignes med andre nyere udgivelser om amigurumi. Her kan fx nævnes Maja Hansens små hæklebøger som Hæklede pusledyr og Mia Bengtssons som .