Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklede sukkulenter


Beskrivelse


15 opskrifter på hæklede sukkulenter, som kan pynte i vindueskarmen eller rundt om i huset, men som hverken stikker eller skal vandes.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. okt. 2018

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 26. okt. 2018

15 opskrifter på hæklede sukkulenter, der kan pynte i enhver vindueskarm. For dem der elsker at hækle småting.

Bogen starter med et afsnit om materialer og værktøj, herunder hvilke typer garn, der anbefales og hvilke slags urtepotter, der kan anvendes. Herefter følger en intro til opskrifterne, hvor der fortælles om hvordan man starter på opskrifterne og de forkortelser, der anvendes. Der er også en oversigt over de hækleteknikker der bruges i opskrifterne. Så begynder opskrifterne, hvor den første opskrift er på jordklumper. Derefter følger opskrifterne på selve sukkulenterne, blandt andet aloe vera og kalanchoe orgyalis. Til alle opskrifter er der billeder af modellerne.

En sjov og finurlig lille hæklebog. Modellerne er flot præsenterede med flotte og klare billeder og opskrifterne er overskuelige og forståelige, de kræver dog lidt erfaring med at hækle.

Forfatteren har tidligere udgivet Hæklede kaktusserHæklede dyretrofæer. En anden hæklebog med noget anderledes er Hæklede dyretrofæerForfatteren har tidligere udgivet Hæklede kaktusser. En anden hæklebog med noget anderledes er .