Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklede tæpper i striber : 20 moderne hæklede klassikere


Beskrivelse


Hækleopskrifter på 20 stribede tæpper og 5 tilhørende projekter: gulvtæppe, grydelap/håndklæde, pude og væg- og sengetæppe. Opskrifterne har alle sværhedsgrads-angivelse, diagram og farvefoto af det færdige arbejde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2019

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 2. jan. 2019

"Glæden ved gentagelse: bare en stribe mere!" 20 flotte tæpper i forskellige mønstre og farver, der kan kombineres på kryds og tværs. Både for begyndere og øvede hæklere.

Hækleopskrifter på 20 stribede tæpper og 5 tilhørende projekter: gulvtæppe, grydelap/håndklæde, pude og væg- og sengetæppe. Opskrifterne har alle sværhedsgrads-angivelse, diagram og farvefoto af det færdige arbejde. Indeholder desuden 5 opskrifter på kanter samt diverse overvejelser om farver, montering mm. I hækleskolen er der tegnede anvisninger på de gængse masker og andre teknikker. Der afsluttes med garnliste og register. Den hollandske blogger og instagrammer står også bag Hæklede mandalaer.

Striber er et godt klassisk mønster, der altid vil have fans. Er man fan, vil man også elske tæpperne her. Fra den enkle Stockholm-model i douce blå farver til farveeksplosionen i Casablanca-modellen. Alle opskrifter får det til at krible i hæklefingrene. Mange af tæpperne er dele, der hækles sammen til sidst, hvilket gør projektet mere overskueligt og lettere at tage med sig, fx i toget. Enkle og tydelige forklaringer er præsenteret i overskueligt layout og med tips til at undgå for mange endehæftninger.

Bogen er den eneste med kun stribede designs, men flere tæppe-opskrifter findes i 40 hæklede hyggetæpper10 oldemorfirkanter 30 tæpperHæklede tæpper & plaiderKaren Klarbæks hæklede tæpper, 10 oldemorfirkanter 30 tæpper, Hæklede tæpper & plaider og Karen Klarbæks hæklede tæpper, der alle minder om denne i format og layoutBogen er den eneste med kun stribede designs, men flere tæppe-opskrifter findes i 40 hæklede hyggetæpper, , Hæklede tæpper & plaider og Karen Klarbæks hæklede tæpper, der alle minder om denne i format og layoutBogen er den eneste med kun stribede designs, men flere tæppe-opskrifter findes i 40 hæklede hyggetæpper, 10 oldemorfirkanter 30 tæpper, og Karen Klarbæks hæklede tæpper, der alle minder om denne i format og layoutBogen er den eneste med kun stribede designs, men flere tæppe-opskrifter findes i 40 hæklede hyggetæpper, 10 oldemorfirkanter 30 tæpper, Hæklede tæpper & plaider og , der alle minder om denne i format og layout.