Bøger / faglitteratur / opskrifter

Hæklede venner : 32 figurer du vil elske


Beskrivelse


32 opskrifter på legetøj og sjove dyr. Med kort hæklekursus.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. aug. 2017

af

af

Merete Trap

d. 31. aug. 2017

Trænger du til inspiration til nye, hæklede fantasidyr, så er der masser at finde i denne herlige hæklebog. For kreative voksne, der gerne vil hækle fantasifulde dyr til børn, børnebørn mm. og som har de grundlæggende hæklefærdigheder på plads.

Bogen indeholder 32 hækleopskrifter på forskellige fantasifulde dyr. Det kan fx være "Aben Terkel", Peder Pingvin" "Lille Bisse" og Hvalen Helmut". Bagerst i bogen er et "godt at vide" afsnit og et kort hæklekursus. Til hver opskrift følger en kort beskrivelse af det enkelte dyrs personlighed. Bogen er suppleret med farvefotos af de færdige resultater.

Dette er en rigtig lækker og brugbar hæklebog, med udførlige vejledninger til hver opskrift, samt anvisninger på garner, hæklefasthed og anbefalinger til nåle. Hæklede og strikkede bamser og dyr er et hit, og kun fantasien sætter grænser. Børn fra 12 års alderen, med lidt flair og fingerfærdigheder, vil kunne være med, dog nok med lidt voksenhjælp. Bogen er samtidig et godt sted at starte, hvis man føler sig klar til at give sig i kast med at hækle dyr. En rigtig sød og charmerende udgivelse.

Der er de senere år udkommet mange flotte hæklebøger, og denne kan fx sammenlignes med eller Finurlige fisk og herlige havdyrStrik superhelte! eller Strik superhelte!, som begge rummer opskrifter på fantasifulde dyrDer er de senere år udkommet mange flotte hæklebøger, og denne kan fx sammenlignes med eller Finurlige fisk og herlige havdyr eller , som begge rummer opskrifter på fantasifulde dyr.