Bøger / faglitteratur / opskrifter

Hæklerens mønsterhåndbog


Beskrivelse


Mere end 200 traditionelle og moderne hæklemønstre - fra enkle grundmønstre til hulmønstre, firkanter, muslinger, vifter m.m. Med mønsteroversigt og introduktion til hækleteknikker. Hvert enkelt mønster er forklaret med instruktion, foto og diagram. For begyndere såvel som øvede.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. sep. 2019

af

af

Laura Winding

d. 13. sep. 2019

Hæklerens mønsterhåndbog er en omfattende gennemgang af de teknikker, mønstre og termer, man som hækler kan støde på. Bogen er gennemillustreret og henvender sig til hæklere på alle niveauer.

Hæklerens mønsterhåndbog indeholder en illustreret hækleskole, en gennemgang af garntyper og en mønsteroversigt. Herefter gennemgås 200 mønstre, som alle består af et foto, en opskrift og et diagram. Bagest i bogen er en oversigt over forkortelser, symbolnøgle og et register. Der er desuden oversættelser af engelske og amerikanske termer og hæklenålsstørrelser.

En omfattende håndbog, som er nem at orientere sig i. Fotos, diagrammer og symboler er meget detaljerede og nemme at forstå uanset mønsterets sværhedsgrad. De engelske og amerikanske oversættelser af termer og nålstørrelser er meget værdifulde.

En anden håndbog, som udelukkende fokuserer på hækleteknik er Hæklerens uundværlige mønstersamlingHæklerens store teknik- og mønsterbogHækleguidenHæklerens uundværlige mønstersamling. Mange bøger blander teknik med opskrifter, så man hurtigt kan komme i gang med et projekt, fx Hæklerens store teknik- og mønsterbog og Hækleguiden En anden håndbog, som udelukkende fokuserer på hækleteknik er Hæklerens uundværlige mønstersamling. Mange bøger blander teknik med opskrifter, så man hurtigt kan komme i gang med et projekt, fx og Hækleguiden Hæklerens uundværlige mønstersamlingEn anden håndbog, som udelukkende fokuserer på hækleteknik er Hæklerens uundværlige mønstersamling. Mange bøger blander teknik med opskrifter, så man hurtigt kan komme i gang med et projekt, fx Hæklerens store teknik- og mønsterbog og Hæklerens uundværlige mønstersamlingEn anden håndbog, som udelukkende fokuserer på hækleteknik er . Mange bøger blander teknik med opskrifter, så man hurtigt kan komme i gang med et projekt, fx Hæklerens store teknik- og mønsterbog og Hækleguiden .Informationer og udgaver