Bøger / faglitteratur / mønstre

Hæklerens uundværlige mønstersamling : 200 hæklemønstre i tekst og diagrammer


Beskrivelse


Hæklemønstre og -teknik til både begyndere og viderekomne. Alle mønstre er beskrevet med tekst og med et billede og et diagram.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. jan. 2018

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 16. jan. 2018

Håndbog med hæklemønstre og -teknik til håndarbejdsdyrkere fra begyndere til viderekomne. Bogen kan bruges til at designe egne håndarbejder eller til variation af en eksisterende opskrift.

Bogen er i stort format og indeholder 200 forskellige hæklemønstre fra de helt enkle til fine luftige, der fx egner sig til sjaler. Andre mønstre har mere tekstur og kan være tofarvede. Alle mønstre vises i tydeligt farvefotos og med diagram. Teksten er sat med ret små typer. Sidste afsnit indeholder tekniske anvisninger med tegninger af de forskellige masketyper, og der er stikordsregister.

Herlig og nyttig håndbog for hæklefolket, som er vokset meget i antal de sidste par år, nok især tilskyndet af trenden med hjemmelavede klude. Til dette formål er bogen perfekt, for selv om der ikke er opskrifter, kan man nemt blive inspireret til nye mønstre på sin produktion af eksempelvis karklude. Men bogen har naturligvis andre anvendelsesmuligheder og er først og fremmest en god, alsidig mønstersamling.

200 hæklemønstreHæklerens store teknik- og mønsterbog er næsten identisk, og så alligevel ikke. Indholdet af mønstre er ikke det samme som i foreliggende bog, og formatet er mindre. Hæklerens store teknik- og mønsterbog indeholder et mindre antal mønstre, men har opskrifter og sjove forslag til anvendelse - fx huer til hunden eller ispindeformede sutsko til baby200 hæklemønstre er næsten identisk, og så alligevel ikke. Indholdet af mønstre er ikke det samme som i foreliggende bog, og formatet er mindre. indeholder et mindre antal mønstre, men har opskrifter og sjove forslag til anvendelse - fx huer til hunden eller ispindeformede sutsko til baby.Informationer og udgaver