Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklerier til babyværelset


Beskrivelse


22 opskrifter på putteklude, tæpper, uroer, bamser, rangler m.v. til baby.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. aug. 2016

af

af

Henriette Elkjær Smedebøl

d. 11. aug. 2016

Lille inspirerende bog til kommende forældre og bedsteforældre som gerne selv vil producere legetøj, tæpper og pynt til baby.

Bogen indledes med et kort afsnit om materialer og teknikker. Herefter følger 22 forskellige opskrifter på putteklude, tæpper, uroer, bamser, rangler etc. til baby. Mange af opskrifterne kan varieres for at skabe forskellige resultater. Alt produceres i bomulds- eller uldgarn. Det er forfatterens 1. bog.

Det er en fin og inspirerende bog som med sine pastelfarver og nuttede projekter vil inspirere alle, der har lyst til at udrette noget kreativt til en som de har kær. Noget øvelse indenfor hæklingens kunst er påkrævet, men her er også et par lettere projekter som nybegyndere kan starte med. Bogen er hardback og har mange billeder.

Fra 2013 findes Lutter løkkerLutter løkker som også byder på hækleopskrifter til baby- og børneværelset. Flere af opskrifterne ligner hinanden meget - fx en ballonuro og rangler. Personligt foretrækker jeg opskrifterne i nærværende bog som også har den fordel at den er hardback. Til gengæld har den ikke helt så mange forskellige projekter som der dog er nærmest er et hæfteFra 2013 findes som også byder på hækleopskrifter til baby- og børneværelset. Flere af opskrifterne ligner hinanden meget - fx en ballonuro og rangler. Personligt foretrækker jeg opskrifterne i nærværende bog som også har den fordel at den er hardback. Til gengæld har den ikke helt så mange forskellige projekter som der dog er nærmest er et hæfte.