Bøger / faglitteratur til børn / hækleopskrifter

Hæklerier til jul & vinter


Beskrivelse


Josefine Bjørn Knudsen inviterer til jul i sit hækleværksted. Her kan man hækle små honningkager og søde julesager.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. okt. 2016

af

af

Malene Møller Larsen

d. 24. okt. 2016

Josefine Bjørn Knudsen inviterer til jul i sit hækleværksted. Her kan man hækle små honningkager og søde julesager. Fin lille bog til kreative sjæle fra 10 år.

Bogen indledes med en materialeoversigt og lille hækleskole til hjælp for nybegyndere. "Hæklerier til jul og vinter" indeholder en række hæklede modeller som julepynt, julebag og julefigurer, som er hæklet i bomuldsgarn og måler 5-24 cm. Udgivet i Hardback.

Josefine har tidligere udgivet Hæklede slaskedyr. Denne bog en fin efterfølger i samme stil og skaber sød julestemning med figurer som julegås og julegris, kristtjørn og kræmmerhus. Opskrifterne er lette at gå til, både for øvede og nybegyndere.

De seneste år er der udgivet en del bøger med hæklede figurer som Emilys hæklebogVi hækler sjove amigurumierHæklet julepynt og Vi hækler sjove amigurumier. Denne bog ligger i god forlængelse af disse og Josefine supplerer sine figurer med hæklede juleting. Ønsker man andet om hæklede julepynt, så prøv Maja Hansens Hæklet julepyntDe seneste år er der udgivet en del bøger med hæklede figurer som Emilys hæklebog og . Denne bog ligger i god forlængelse af disse og Josefine supplerer sine figurer med hæklede juleting. Ønsker man andet om hæklede julepynt, så prøv Maja Hansens Hæklet julepyntDe seneste år er der udgivet en del bøger med hæklede figurer som Emilys hæklebog og Vi hækler sjove amigurumier. Denne bog ligger i god forlængelse af disse og Josefine supplerer sine figurer med hæklede juleting. Ønsker man andet om hæklede julepynt, så prøv Maja Hansens .