Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklet hurtigmad


Beskrivelse


Opskrifter på hæklet fastfood til legekøkkenet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. jan. 2016

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 18. jan. 2016

Masser af opskrifter på hæklet fastfood til legekøkkenet. For begyndere og let øvede hæklere.

Bogen starter med en introduktion til materialer, hvilken type garn, fyld, hæklenål osv. der er bedst til bogens opskrifter. Herefter er der en intro til hvordan opskrifterne er bygget op og hvilke forkortelser der bruges, efterfulgt af et lille kapitel med en guide til de forskellige hækle- og broderiteknikker, der er brugt. Opskrifterne er inddelt i nogle overskrifter - æg, håndmadder og sandwich, sushi, pizza, burger, hotdog og pølser, kyllingelår og pasta, is og popcorn. Flere af kategorierne har flere forskellige muligheder, fx halvt æg, spejlæg, helt æg og blødkogt æg.

En rigtig fin lille bog med gode idéer til, hvad man kan hækle til børnenes legekøkken. De fleste børn er vilde med at lege rollelege med mad og køkkengrej og opskrifterne er nøje udvalgt ud fra, hvad børnenes livretter som regel er. Den vil også være god, som begynderbog til børn, der vil lære at hækle.

Elena Nielsen har også udgivet Hæklede cupcakesHæklede kager og søde sagerHæklet frugt og grønt og Hæklede kager og søde sager. Hæklet frugt og grønt af Maja Hansen er også en god bog med opskrifter på hæklede madvarer til legekøkkenetElena Nielsen har også udgivet Hæklede cupcakes og . Hæklet frugt og grønt af Maja Hansen er også en god bog med opskrifter på hæklede madvarer til legekøkkenetElena Nielsen har også udgivet Hæklede cupcakes og Hæklede kager og søde sager. af Maja Hansen er også en god bog med opskrifter på hæklede madvarer til legekøkkenet.