Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklet legetøj


Beskrivelse


Hækleopskrifter på dukker, tøjdyr samt fly og biler.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. dec. 2012

af

af

Merete Trap

d. 12. dec. 2012

Charmerende bog til de hækleglade, med opskrifter på hæklet legetøj til børneværelset. De finurlige dyr og det lækre layout vil tiltale børn, især piger, men der kræves en voksen til at hækle dem.

Her er en charmerende udgivelse med 22 opskrifter på hæklet legetøj. Forrest i bogen et afsnit om materialer og om hækleteknikker. De 22 slags hæklede legetøj spænder lige fra taxi, robot, eller sky til fingerdukker, trolde og dyr som fx Sanne Spækhugger. Hver opskrift fylder en side, mens der på modsatte side er et lækkert billede af det færdige resultat. Opskrifternes sværhedsgrad varierer, men de er ikke for den helt uøvede hækler. Forfatter Maja Hansen har tidligere udgivet Hæklede dyr, 2010 og Flere hæklede dyr, 2011. Denne lægger sig fint op ad de to foregående.

Kan sammenlignes med Velkommen til hæklerummet : 27 hæklede figurer, 2012 af Annika Messing, som også er en samling af opskrifter på hæklede figurer.

Charmerende udgivelse med en samling af opskrifter på forskelligt hæklet legetøj. Opskrifterne er i varierende sværhedsgrad, men kræver dog at man har en smule øvelse. De finurlige dyr og det lækre layout vil tiltale børn, men der kræves en voksen til at hækle dem.