Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklet nordisk julepynt


Beskrivelse


Hækleopskrifter på klassisk julepynt i en moderne fortolkning, og med afsæt i det nordiske udtryk.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. sep. 2018

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 4. sep. 2018

Mange opskrifter på hæklet julepynt med nordisk islæt. Bogen henvender sig både til den letøvede hækler, der har styr på grundbegreberne til den mere erfarne hækler.

Bogen starter med et forord. Herefter kommer et lille afsnit om bogens opbygning, samt henvisninger til videoguides, hvis man har brug for hjælp til enkelte teknikker. Der er også et afsnit omkring garntyper og hæklefasthed. Herefter følger opskrifterne. Hver opskrift er mærket med en sværhedsgrad, samt information og oplysning om arbejdsgang. Der er opskrifter på eksempelvis en tromme, stjerner, hjerter og juletræer. Bogen rundes af med skabeloner til de enkelte opskrifter.

En rigtig flot og lækker hæklebog, med fint og elegant julepynt. Opskrifterne er fint opbyggede og meget letforståelige.

Tidligere har forfatterne udgivet Et hæklet teselskabEn hæklet isbutikJulehæklerier og En hæklet isbutik. En anden bog med hæklet julepynt er JulehæklerierTidligere har forfatterne udgivet Et hæklet teselskab og . En anden bog med hæklet julepynt er JulehæklerierTidligere har forfatterne udgivet Et hæklet teselskab og En hæklet isbutik. En anden bog med hæklet julepynt er .