Bøger / faglitteratur / opskrifter

Hæklet værktøj : 24 opskrifter


Beskrivelse


Hækleopskrifter til 24 stykker værktøj, som de små vil have glæde af. De 24 stykker værktøj kan også bruges til en hæklet pakkekalender.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. okt. 2019

af

af

Stine Grabas

d. 24. okt. 2019

Hækl en værktøjskasse med tilhørende værktøj til et barn, som med sikkerhed ikke vil komme til skade med det bløde værktøj. Kan hækles af alle, der har basisteknikkerne på plads.

Bogen indeholder 24 opskrifter på hæklet værktøj, som ifølge forfatteren er oplagt at bruge til en pakkekalender. Der er en indholdsfortegnelse, hvorefter der følger en forklaring på bogens forkortelser, lidt om materialer og udstyr samt et godt råd om vask. Herefter følger hækleopskrifterne, hvor der er medfølgende billeder. Hækl eksempelvis en tommestok, sav, boremaskine eller en værktøjskasse. Til visse af "værktøjerne" skal der foruden garn bruges pap til at afstive med.

Det kan muligvis være, at barnet bliver skuffet over, at hammeren ikke siger nogle lyde, men ellers er hæklet værktøj en udmærket idé til børneværelset. Bogen indeholder nemme opskrifter, som er lige til at gå til. Fine billeder undervejs illustrerer, hvordan det færdige resultat skal se ud.

Louise Grimm Hansen har tidligere udgivet FrugtkjolerBasisbogenPyjamaspartyJeg en gård mig hækle vilEt hæklet teselskabEn hæklet isbutik, Basisbogen og Pyjamasparty, som alle handler om hæklede påklædningsdukker. Der findes desuden andre bøger om hæklet legetøj, såsom Jeg en gård mig hækle vil, Et hæklet teselskab eller En hæklet isbutikLouise Grimm Hansen har tidligere udgivet Frugtkjoler, og Pyjamasparty, som alle handler om hæklede påklædningsdukker. Der findes desuden andre bøger om hæklet legetøj, såsom Jeg en gård mig hækle vil, Et hæklet teselskab eller En hæklet isbutikLouise Grimm Hansen har tidligere udgivet Frugtkjoler, Basisbogen og , som alle handler om hæklede påklædningsdukker. Der findes desuden andre bøger om hæklet legetøj, såsom Jeg en gård mig hækle vil, Et hæklet teselskab eller En hæklet isbutikLouise Grimm Hansen har tidligere udgivet Frugtkjoler, Basisbogen og Pyjamasparty, som alle handler om hæklede påklædningsdukker. Der findes desuden andre bøger om hæklet legetøj, såsom , Et hæklet teselskab eller En hæklet isbutikLouise Grimm Hansen har tidligere udgivet Frugtkjoler, Basisbogen og Pyjamasparty, som alle handler om hæklede påklædningsdukker. Der findes desuden andre bøger om hæklet legetøj, såsom Jeg en gård mig hækle vil, eller En hæklet isbutikLouise Grimm Hansen har tidligere udgivet Frugtkjoler, Basisbogen og Pyjamasparty, som alle handler om hæklede påklædningsdukker. Der findes desuden andre bøger om hæklet legetøj, såsom Jeg en gård mig hækle vil, Et hæklet teselskab eller .