Bøger / skønlitteratur / roman

Hævnens sødme


Beskrivelse


Vampyren Tegan og racemagen Elise har begge mistet deres elskede i magtkampene mellem vampyrerne. Men da de møder hinanden, og uventet sendes på en rejse til Berlin, må de indse at de er tiltrukket af hinanden. Kan de finde svaret på deres søgen i Berlin?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. maj 2015

af

af

Merete Trap

d. 18. maj 2015

En dyster mand og en skrøbelig kvinde, begge med ar på sjælen. To personer der ikke længere tør have følelser for andre. Indtil de møder hinanden. 3. del af serien "Midnight breed", en paranormal romance især for kvinder.

Elise er racemage men har mistet sin mand og søn i magtkampene mellem vampyrerne. Tegan er en følelseskold kriger, en førstegenerationssøn af alienvampyrerne. Men da Elise får fat i en pakke til de lovløses leder, Marek, er hun pludselig jaget vildt. Hun får uventet hjælp af Tegan, og langsomt spirer der følelser frem mellem de to. Følelser som de begge forsøger at tøjle. Sammen må de rejse til Berlin, for at finde information om den hemmelige pakke, en bog med besynderlige skrifttegn. Rejsen leder dem mod Prag, hvor en alienvampyr ligger i dvale. Får de stoppet Marek, før han slipper ham løs? Der er lagt op til en fortsættelse.

Maskuline og følelseskolde vampyrer møder skrøbelige men også stærke kvinder. Modellen kender vi fra den erotiske bølger, anført af "Fifty shades of Grey" serien og den paranormale romance fra "Twilight" serien. Det er lettilgængelig spænding og romantik, som især vil tiltale unge kvinder. Der er mere spænding og mindre sex i denne 3. del af serien, og man er godt underholdt.

Kan bedst sammenlignes med serien "The Black Dagger Brotherhood" af J.R. Ward, men man kan også trække tråde tilbage til Anne Rices "Vampyrkrøniken".