Bøger / skønlitteratur / spænding

Hævntogt


Beskrivelse


Plan B efterforsker en tilsyneladende korrupt embedsmand, og da sagen pludselig eksploderer, truer den Plan Bs eksistens.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. aug. 2009

af

af

Michael Olsen

d. 13. aug. 2009

Hævntogt henvender sig til lånere, som kan lide actionprægede spændingsbøger med lidt mord, politik, hemmelige agentorganisationer styret af staten og lignende.

Pseudonymet Henrik Desmond har nu fået udgivet fjerde bog i serien om den hemmelige danske informations- og agentvirksomhed "Plan B". Denne gang er Plan B i gang med at efterforske en tilsyneladende korrupt embedsmand på opfordring af den danske statsminister. Denne sag begynder pludselig at vokse til uanede proportioner og truer i sidste ende selve Plan B's eksistens. Samtidig er der en mindre sidehistorie med en russisk lejesoldat, der har et regnskab at gøre op med bogens hovedperson, Morten Hvid, der er informationsanalytiker i Plan B. Historien er spændende og godt skrevet. Man får som læser en god fornemmelse af de fleste af bogens personer, selvom nogle af bipersonerne godt kan forekomme en smule overfladisk beskrevet.

Hævntogt er som sagt fjerde del i bogen om Plan B, men den kan sagtens læses uafhængigt af de andre, selvom der i historien et par gange bliver henvist til ting, der er foregået i de tidligere bind.

Hævntogt er en spændende, lidt kulørt, men godt skrevet bog som kan anbefales til de fleste læsere af denne type bøger.