Bøger / faglitteratur til børn

Hajer


Beskrivelse


I tekst og billeder fortælles om hajer generelt og om forskellige hajarter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. okt. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 23. okt. 2015

Letlæst fagbog, som fortæller de vigtigste ting om hajer og haj-arter. Bogen kan læses af begynderlæsere fra 7 år og opefter.

Serien "De små stribede. Fakta" er en ny fagbogs-serie for begynderlæsere. Denne bog fortæller om hajer, et at havets farlige rovdyr. Bogen har lix 14 og giver over 18 sider en kort indføring i hajernes univers. Hvert emne behandles over to sider, som består af en masse billeder og en kort, letlæst tekst sat med stor typografi i korte afsnit. Forrest i bogen er der en indholdsfortegnelse og bagerst en ordforklaring, som forklarer svære ord i teksten.

Det er en udmærket fagbog om hajer for begynderlæsere. Teksten er meget letlæst, og billederne illustrerer og understøtter teksten godt. Der er virkelig mange flotte og fascinerende billeder, som giver lyst til at læse og lære mere om hajer.

Vil man læse andre lette bøger om hajer, kan man læse videre i letlæste titler som HajerHajer og . Derudover findes der mange sværere bøger om hajer, som man kan give sig i kast med eller bare kigge på billeder iVil man læse andre lette bøger om hajer, kan man læse videre i letlæste titler som og . Derudover findes der mange sværere bøger om hajer, som man kan give sig i kast med eller bare kigge på billeder i.Informationer og udgaver