Bøger / faglitteratur til børn / opskrifter

Hakkebakkeskovens bagebog : dobbeltpebrede peberkager og andre opskrifter


Beskrivelse


30 af de allerbedste opskrifter fra Hakkebakkeskoven. Blandt andet Bjørnemors honningkager, Bamsefars fødselsdagskage, Elgens grøntsagstærte og peberkager.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. apr. 2017

af

af

Pia Gunilla Park

d. 3. apr. 2017

Hvis du elsker historien om dyrene i Hakkebakkeskoven, så vil du også elske denne bagebog! Lær at bage Bagermester Harepus' berømte peberkage og Bjørnemors lækre honningkage. Denne bagebog får munden til at løbe i vand. Fra 5 år - en rigtig familiebog.

Her møder vi alle dyrene fra Thorbjørn Egners "Klatremus og de andre dyr i Hakkebakkeskoven". Bogen indeholder 30 opskrifter, der hver har et portrætbillede og et lille skriv om det dyr, der anbefaler opskriften. Bogen er delt op i 5 kategorier; "Kager, muffins og wienerbrød", "Kiks og småkager", "Boller og kringler", "Brød" og til slut "Tærter og anden salt mad". Bagermester Harepus indleder bogen med sine køkken- og forsigtighedsregler. Bogens store helsidebilleder er hentet fra biografilmen "Dyrene i Hakkebakkkeskoven".

En flot, farverig og indbydende bagebog der inviterer til familiehygge i Hakkebakkeskovens hyggelige univers. Der er opskrifter til enhver smag. Kvaliteten er i top og billederne af bagværket er store og flotte.

Af andre bagebøger til de 5-11-årige kan nævnes Rosas kagebogRosas spionkagebog og Rosas spionkagebogAf andre bagebøger til de 5-11-årige kan nævnes Rosas kagebog og .