Bøger / faglitteratur til børn

Halloween


Beskrivelse


Halloween Af Troels Gollander Bidrag illustrator: Eva Wulff Udgiver Gyldendal Udgivelsesår 2016 Omfang 16 sider, illustreret i farver Serie Første fakta Målgruppe for 5 år, for 6 år, for 7 år, for 8 år, for begynderlæsere, let at læse Fagligt niveau Folkeskoleniveau Lix 11 Hertil findes Hertil findes opgaver på seriens hjemmeside ISBN 978-87-02-19905-5 Opstilling i folkebiblioteker 39.5.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. feb. 2016

af

af

Jesper Holtoug

d. 11. feb. 2016

Når det er halloween laver man sjov med det man er bange for: spøgelser, ånder, genfærd og zombier. Hvorfor mon? Det kan man læse om i denne bog for de 5-8-årige.

I et enkelt sprog beskrives det, hvordan halloween er opstået og hvordan festen har bredt sig til store dele af verden. Bogen indeholder også beskrivelser af, hvordan man kan fejre halloween - der er både idéer til udklædning, til græskar-lygter og til ulækker mad, man kan servere for sine gæster. Der er 16 sider i bogen og halvdelen er halloween-fotos. Sværhedsgraden er lix 11. Bogen er i serien: "Første fakta".

En enkel fagbog, som beskriver de helt grundlæggende træk ved halloween, næsten som om læseren intet på forhånd ved. Bogen henvender sig til sin læser i noget nær talesprog, hvorved den adskiller sig fra de fleste andre lette fagbøger for de 5-8-årige - den er enklere, uden de obligatoriske registre og henvisninger. Den er mindre "fagbogs-agtig" end de fleste andre på markedet.

Der findes andre gode fagbøger om emnet, fx Hartmanns HalloweenHalloween og Duedahls , men de er begge længere og temmelig meget sværereDer findes andre gode fagbøger om emnet, fx Hartmanns og Duedahls , men de er begge længere og temmelig meget sværere.