Bøger / faglitteratur til børn / opskrifter

Halloweenbogen : hjemmelavet pynt, kostumer og kager til årets uhyggeligste aften


Beskrivelse


Hjemmelavet halloweenpynt, kostumer og kager til årets uhyggeligste aften. 65 opskrifter på nærmest alt til halloween fordelt på otte kapitler. Til alle halloween-fans.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. sep. 2021

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 24. sep. 2021

Hjemmelavet halloweenpynt, kostumer og kager til årets uhyggeligste aften. 65 opskrifter på nærmest alt til halloween fordelt på otte kapitler. Til alle halloween-fans.

Bogen er skrevet af Emil Obel (EO), der altid har kastet sig over opskrifter og kreative ting. Han vandt Den store bagedyst på DR1 i 2018 og arbejder som kogebogsforfatter og kageblogger med instagram-profilen @@emil.obel. Bogen indledes med ca. 15 sider om brug af bogen, råvarer og udstyr samt materialer og redskaber. Herefter følger de otte kapitler: Høst, Heks, Mini monstre, Voodoo, Vampyr, Gravkammeret, Cirkus og Apokalypse. Bagest er der plads til egne noter, en kategoriopdeling samt et alfabetisk register. Til hver opskrift er vist sværhedsgrad (fordelt på tre kranier) samt tid (angivet i tre spindelvæv), og skrifterne spænder vidt i både spiselige sager og kreative ting. Der er fx en gravsten, trylledrik, Nilens blod og brezel.

Super anvendelig og nytænkende bog i fysisk lækker kvalitet. Bogen kan bruges af både børn (med lidt hjælp) og voksne.. Den indeholder både nytænkende opskrifter, billeder, tegninger og vejledninger samt lidt historie bag monstre og andet omkring halloween.

I takt med at halloween også er mere brugt i Danmark, er der udkommet flere bøger om halloween. Der findes fx Halloween ideerTing til halloween og Ting til halloween EO's bog er meget mere omfattendeI takt med at halloween også er mere brugt i Danmark, er der udkommet flere bøger om halloween. Der findes fx Halloween ideer og EO's bog er meget mere omfattende.


litteratursiden.dk

d. 7. okt. 2021

af

af

Line Hoffgaard

d. 7. okt. 2021

Fantastisk gennemført og skræmmende kreabog til at skabe årets mest uhyggelige fest. Emil Obel blev kendt landet over, da han vandt Den store bagedyst i 2018. Emil har altid elsket Halloween og eksper...


Weekendavisen

d. 11. nov. 2022

af

af

Christoffer Zieler

d. 11. nov. 2022