Bøger / faglitteratur / erindringer

Hamburger - uden filter


Beskrivelse


Om Bo Hamburgers (f. 1970) liv med cykelsporten. En fortælling om en gennemstruktureret hverdag, hvor mad, træning, søvn og doping er nøje planlagt, men også om tiden efter karrierestoppet, og om hvordan han kæmper for at forblive en del af cykelverdenen.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. okt. 2019

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 21. okt. 2019

En ærlig beretning om cykelsporten i 1990'erne, hvor doping og cykling var tæt forbundet. For Bo Hamburger var det ikke nok at være med, han ville vinde og derfor var EPO vejen frem. Bogen er interessant for alle cykelinteresserede læsere.

Bogen beskriver Bo Hamburgers liv med cykelsporten. Det er en fortælling om en gennemstruktureret hverdag, hvor mad, træning, søvn og doping er nøje planlagt. Den handler også om tiden efter karrierestoppet, og om hvordan Bo kæmper for at forblive en del af cykelverdenen. Med sort/hvide fotos.

Bogen er krydret med direkte citater fra hovedpersonen selv, og som læser får man et godt indblik i en cykelrytters hverdag og tankerne bag beslutningen om at tage EPO. Bogen er et ærligt portræt af en mand, der arbejder med sig selv og som altid vil være cykelrytter i hjertet.

Der er skrevet flere biografier om cykelryttere der var aktive i slutningen af 1990'erne, hvor doping kom i søgelyset. Det er fx RiisForstå mig retDen største pris eller Forstå mig ret. Derudover er der tidligere udkommet en biografi om Bo Hamburger, Den største pris, som også er skrevet efter hans karrierestopDer er skrevet flere biografier om cykelryttere der var aktive i slutningen af 1990'erne, hvor doping kom i søgelyset. Det er fx Riis eller . Derudover er der tidligere udkommet en biografi om Bo Hamburger, Den største pris, som også er skrevet efter hans karrierestopDer er skrevet flere biografier om cykelryttere der var aktive i slutningen af 1990'erne, hvor doping kom i søgelyset. Det er fx Riis eller Forstå mig ret. Derudover er der tidligere udkommet en biografi om Bo Hamburger, , som også er skrevet efter hans karrierestop.


litteratursiden.dk

d. 18. okt. 2019

af

af

Per Eilif Månson

d. 18. okt. 2019

Spændende bog om en stor personlighed, der står ved alle sine valg. Det er befriende af være fri for de tendenser til klynk og undskyldninger, man ofte ser i sportens bekendelseslitteratur. Efter afsl...