Bøger / faglitteratur / mønstre

Handlettering : 1000 dekorative ideer : diy


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. okt. 2017

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 5. okt. 2017

Kan du lide at være kreativ med skrift og andre kreative illustrationer? Så er lettering noget for dig. For alle der kan lide at skrive, tegne og være kreative.

Opslagsværk og inspirationskilde til kreative og dekorative letterings, som forfatter og illustrator Annika Sauerborn kalder dem. Det kan være alt fra tegnede rammer, blomster, ord og bånd, som man fx kan bruge til et velkomstskilt til fordøren. Bogen foreslår skrivematerialer, den er delt op i afsnit med forskellige letterings-temaer og har et DIY afsnit. Ideen til bogen kommer fra det gamle håndværk "handlettering", hvor fx reklameskilte, udstillingsvinduer og butiksfacader blev malet i hånden af skiltemagere.

Bogen er dejlig let at gå til, både for nybegyndere og øvede. Den er fuld af overskuelige vejledninger og mange hundrede ideer til kreative udfoldelser. Layout og grafik er lækkert og moderne, holdt i sort og hvid, med enkelte farvesplash. Bogen er et fint modspil til den digitale tidsalder; at bruge pen og papir er igen populært - og meditativt. Med sine lettering-ideer lægger Sauerborn sig op af populære tendenser som bullet journaling og de populære og smukke malebøger for voksne.

Af den dygtige illustrator Chris Riddell anbefales En krusedulle om dagen, hvor man får en kreativ tegneopgave til alle årets dage. Andre kreative bøger kunne ellers være Tegn og mal dine oplevelserScraps eller ScrapsAf den dygtige illustrator Chris Riddell anbefales En krusedulle om dagen, hvor man får en kreativ tegneopgave til alle årets dage. Andre kreative bøger kunne ellers være Tegn og mal dine oplevelser eller .Informationer og udgaver