Bøger / skønlitteratur / roman

Happy family


Beskrivelse


Elvira er i færd med at sætte egen geschæft op som husvært for prostituerede, hvilket jobcentret absolut ikke skal vide. Samtidig bliver andre mennesker ved med at kræve en helt masse af hende.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. juli 2018

af

af

Iben Jakobsen

d. 31. juli 2018

Vi mødte første gang den kronisk arbejdssky og stærkt overvægtige Elvira fra København NV i Happy ending - Nu er hun tilbage! For fans af første bog og skæve eksistenser generelt.

Før arbejdede hun sort som telefondame på et hotel - nu er hun klar som selvstændig iværksætter og udlejer til prostituerede, alt imens hun forsøger at hjælpe en kinesisk immigrant ud af kløerne på skruppelløse bagmænd. Samtidig må hun bekymre sig om sin bror, der forsøger livet som ex-junkie, kæresten Henry, der giver hende langt mere end hun føler hun fortjener, og truslen fra den tidligere ven Kløster - og så skal jobcenteret naturligvis også holdes hen i uvidenhed om hendes alternative indkomst.

Fyrre, fed - men absolut ikke færdig. Virkelig fin fortsættelse af historien om Elvira, der kan langt mere end hun giver sig selv kredit for. Hun har altid været en anti-helt, men endelig bliver hun for alvor helten i sin egen historie - og endda i andres. Der sker rigtig meget i den korte bog, som er lettilgængelig i sit sprog. Historien er meget fængende og rørende.

Andre skildringer af samfundets antihelte og skæve eksistenser findes i fx Er du der kommune? Det er mig, din klientLykkeridder og LykkeridderAndre skildringer af samfundets antihelte og skæve eksistenser findes i fx Er du der kommune? Det er mig, din klient og .


litteratursiden.dk

d. 27. aug. 2018

af

af

Karina Høyer

d. 27. aug. 2018

Anti-heltinden Elvira Gregersen er tilbage. Stadig overvægtig, menneskesky og med samme særlige retfærdighedssans. En underholdende og rørende roman med en satirisk undertone. Sidst vi mødte Elvira v...