Bøger / faglitteratur / biografier

Harry & Meghan : en kærlighedshistorie


Beskrivelse


En gennemgang af prins Harry (f. 1984) og skuespilleren Meghan Markles (f. 1981) liv før de mødte hinanden, hvordan de blev forelsket og forlovet. Om deres udvikling, samt om hver af deres tidligere kærlighedsforhold, og det faktum at Meghan er fraskilt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. maj 2018

af

af

Louise Hede

d. 2. maj 2018

Da prinsen og den smukke skuespiller blev forlovet, var det som taget direkte ud af en romantisk film. I denne bog får alle royalisterne mulighed for at læse hvordan Prins Harry og Meghan Markle endte med at blive et par. For læsere af biografier og folk med interesse i det britiske kongehus.

Gennemgang af prins Harry og skuespilleren Meghan Markles liv før de mødte hinanden, hvordan de blev forelsket og også forlovet. Om prins Harrys udvikling fra at være en ung rod til soldat, og Meghans karriere fra små roller til verdenskendt i serien Suits (Sæson 1). Om hver af deres tidligere kærlighedsforhold, og det faktum at Meghan er fraskilt, hvilket har kunne betyde konflikter i kongehuset. Bagerst i bogen findes en tidslinje og billeder.

Grundig bog, der kommer omkring mange aspekter af hhv. Harry og Meghans fortid. Til tider dog langtrukken og irrelevant, fx med kapitlet om Meghans karriere, hvor selv bittesmå roller hvor hun ikke er blevet krediteret og/eller har haft taletid er medtaget. Dertil har mange af billederne ingen relevans for parret og deres historie.

Der er ikke tidligere udkommet en bog på dansk om parret. Samtidig med nærværende bog udkommer bogen HarryDiana om prinsen. Om s mor, prinsesse Diana, findes fx DianaDer er ikke tidligere udkommet en bog på dansk om parret. Samtidig med nærværende bog udkommer bogen Harry om prinsen. Om Harrys mor, prinsesse , findes fx .