Bøger / skønlitteratur til børn / citater

Harry Potter - et magisk år


Beskrivelse


Bog udformet som årskalender med kendte og mindeværdige citater fra Harry Potter-universet. Højtlæsning fra 8 år og selvlæsning fra 10 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. okt. 2021

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 22. okt. 2021

Bog udformet som årskalender med kendte og mindeværdige citater fra Harry Potter-universet. Højtlæsning fra 8 år og selvlæsning fra 10 år.

En bog uden egentlig handling, men mere en gennemgang af kendte og mindeværdige citater og øjeblikke fra de fire første Harry Potter-bøger. Hvem kan fx ikke huske da professor Snape fortæller eleverne, at han kan lære dem at stoppe døden, eller da Glitterik Smørhår sætter en flok Pixi-gnomer fri? Vi ser Hogwarts om vinteren dækket af sne, vi ser Dumbledore med julelys i øjnene, Harry i et sårbart øjeblik foran drømmespejlet og meget mere. Her er et helt års citater, der nok skal bringe alle i et eventyrligt humør.

Flot og stemningsfuld bog spækket med Jim Kays illustrationer fra de fire første illustrerede udgaver af Harry Potter. Illustrationer og citater er nøje udvalgt og passer rigtig godt sammen. Udover velkendte illustrationer fra de udgivne bøger, er der også blyantskitser, så man får et indblik i Jim Kays ideer og arbejde.

Harry Potter og de vises sten fortæller den kendte historie om Harry Potter med illustrationer hele vejen igennem - ellers kan Nordiske guder og Solvogteren også fortælle historier med flotte illustrationerHarry Potter og De Vises StenNordiske guderSolvogterenHarry Potter og de vises sten fortæller den kendte historie om Harry Potter med illustrationer hele vejen igennem - ellers kan og Solvogteren også fortælle historier med flotte illustrationerHarry Potter og de vises sten fortæller den kendte historie om Harry Potter med illustrationer hele vejen igennem - ellers kan Nordiske guder og også fortælle historier med flotte illustrationer.Informationer og udgaver