Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Hattedamer


Beskrivelse


Strikkeopkrifter på bl.a. huer, sjal, tørklæde og vanter.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. sep. 2011

af

af

Lene Kristiansen

d. 28. sep. 2011

Strikkeentusiaster kan roligt gå vinteren i møde med Annette Danielsens nye bog med huer, hatte og tørklæder.

I indhold er bogen her lidt mindre end dem, Annette Danielsen tidligere har udgivet. Den har i alt 7 huer, 3 tørklæder og 1 par vanter til inspiration og varme lidt senere på året. AD er garant for fine modeller og opskrifter for den øvede, selvom der også er enklere modeller med denne gang. Huer og tørklæder har fået navn efter "kvindetyper", og så er det bare at vælge om man vil være Elskerinden med den stribede alpemodel, Skøgen med bobler på huen eller fx Heksen iført tørklædet med dragetakkerne. Huerne er flot præsenteret på en sød model med et nærbillede på næste side sammen med opskriften. Til gengæld burde tørklæderne også havde været vist alene eller bare som en skitse; det er svært at danne sig et indtryk, når det kun vises snoet om halsen. Gennemført lækkert layout som matcher huernes farver.

Huer indgår i mange opskriftsbøger, men det er lang tid siden, der er kommet en bog med huer alene som her. Det er Annette Danielsens 6. Strikkebog.

Flot og anvendelig strikkebog med opskrifter på 7 huer, 3 tørklæder og 1 par vanter. De der kan lide Marianne Isager vil også være i godt selskab med Annette Danielsen.


Håndarbejde nu

Årg. 47, nr. 3 (2012)

af

af

Hanni Eskildsen

Årg. 47, nr. 3 (2012)