Bøger / faglitteratur / billedværker

Haveelskernes haver


Beskrivelse


Fotografisk billedværk. I tekst men primært i billeder beskrives haver ejet af entusiatiske haveelskere, de fleste private. Der vises fx otium-landhaven, kunstnerhaven, pilefletterens paradisiske skovhave og blomsterbinderens refugium. Med oversigt over besøgshaver til inspiration.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. mar. 2015

af

af

Stine Grabas

d. 17. mar. 2015

Stemningsfyldt coffee table bladrebog med billeder og historier fra udvalgte haveelskere. Kan bruges som inspirationskilde til egen have.

Private haver med forskellige vinkler ejet at entusiastiske haveelskere er beskrevet her primært med billeder. Der er fx otium-landhaven, kunstnerhaven, pilefletterens paradisiske skovhave og blomsterbinderens refugium. Der er ikke meget ledsaget tekst, så man skal tryllebindes af billederne. Bagerst i bogen er der et mindre planteportræt over udvalgte planter, inspiration til B&B's med flotte haver og endelig et kort register.

Inspirerende og smuk bladrebog om de charmerende haver, der findes rundt omkring. Coffee table bog, som med en kort tekst fortæller en fin historie om de mennesker, der har skabt og lever i haverne.

Der findes adskillige havebøger med forskelligt fokus. Denne er primært en stemningsfyldt bladrebog med masser af flotte billeder og kan bedst sammenlignes med Din haveHemmelige haverMit haveliv, Hemmelige haver og Mit havelivDer findes adskillige havebøger med forskelligt fokus. Denne er primært en stemningsfyldt bladrebog med masser af flotte billeder og kan bedst sammenlignes med Din have, og Mit havelivDer findes adskillige havebøger med forskelligt fokus. Denne er primært en stemningsfyldt bladrebog med masser af flotte billeder og kan bedst sammenlignes med Din have, Hemmelige haver og .