Bøger / faglitteratur / opskrifter

Havens krydderurter


Beskrivelse


Opslagsbog med mere end 40 krydderurter, deres egenskaber og dyrkning. Med opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. apr. 2018

af

af

Lone Krøgh

d. 10. apr. 2018

To informative små bøger om lavendler og om de mest almindelige krydderurter. Til dem, der efterspørger ideer og inspiration til at få mere ud af det, de dyrker i haven.

I "Lavendel - duftende, smuk og velsmagende" kan man læse om den gamle lægeplante lavendel, der ud over at være en smuk staude, også har en række anvendelsesmuligheder i fx madlavning eller som duftspreder i lavendelposer, massageolie og badesalt. De forskellige aspekter inklusive dyrkningsvejledning er illustreret af farvefotografier. I "Havens krydderurter" gennemgås de 39 mest almindelige danske krydderurter over et dobbeltopslag med en beskrivelse af plantens udseende og oprindelse, dyrkning, en enkelt opskrift samt en helsides tegnet illustration af planten.

To indbydende bøger i samme lommebogsformat og fine layout som de øvrige i serien fra Koustrup. I kort form får man fortættet information om de enkelte planter. De små bøger kan bruges af alle.

Der findes kun en enkelt bog om lavendler, nemlig Vild med lavendlerUrtebogenKrydderurter. Derudover er planten beskrevet i diverse bøger om havebrug og lægeplanter. Krydderurter er velbeskrevet i større bøger, fx i Urtebogen, Anemette Olsens bøger og den flotte KrydderurterDer findes kun en enkelt bog om lavendler, nemlig Vild med lavendler. Derudover er planten beskrevet i diverse bøger om havebrug og lægeplanter. Krydderurter er velbeskrevet i større bøger, fx i , Anemette Olsens bøger og den flotte KrydderurterDer findes kun en enkelt bog om lavendler, nemlig Vild med lavendler. Derudover er planten beskrevet i diverse bøger om havebrug og lægeplanter. er velbeskrevet i større bøger, fx i Urtebogen, Anemette Olsens bøger og den flotte .