Bøger / faglitteratur

Haveselskabets bog om planteformering : formering af mere end 500 arter


Beskrivelse


Alle planter kan formeres, hvad enten det er træer, buske, stauder, sommerblomster eller grønsager. Metoderne varierer, og her gennemgås stiklinger, deling, aflægning, frø og podning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. dec. 2015

af

af

Lone Krøgh

d. 23. dec. 2015

Alle haveejere kan have glæde af denne overskuelige bog om planteformering.

Alle planter kan formeres, hvad enten det er træer, buske, stauder, sommerblomster eller grønsager. Metoderne varierer, og i denne bog af engelsk oprindelse gennemgås stiklinger, deling, aflægning, frø og podning. De forskellige metoder er også varierende, så der er fx mange måder at lave stiklinger på alt afhængig af plantens beskaffenhed. Bogen er illustreret med tegnede trin for trin-anvisninger og afslutningsvis en oversigt over, hvordan 500 alment kendte og brugte planter kan formeres.

En udmærket og instruktiv bog, som enhver haveejer kan have gavn af, uanset hvor grønne ens fingre måtte være. Sproget er klart og de tegnede anvisninger meget anvendelige.

Alle større havebøger har kapitler om planteformering. Derudover findes bl.a. Politikens bog om planteformeringPlanteformering - gør det selv, en stor bog, som udmærker sig ved fotografier og leksikale opslag om de enkelte planter, og Planteformering - gør det selv, der ikke har så mange plantearter medAlle større havebøger har kapitler om planteformering. Derudover findes bl.a. Politikens bog om planteformering, en stor bog, som udmærker sig ved fotografier og leksikale opslag om de enkelte planter, og , der ikke har så mange plantearter med.