Bøger / skønlitteratur / roman

Havets hvisken


Beskrivelse


I 1901 synker et skib med en uvurderlig skat. Alle ombordværende omkommer på nær den unge Isabella Winterbourne, der redder sig i land, med skatten bundet fast til ryggen og et brændende ønske at lægge fortiden bag sig. I 2011 vender Libby tilbage til sit barndomshjem med samme ønske og langsomt flettes de to kvinders historie sammen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juli 2015

af

af

Christine Christensen

d. 1. juli 2015

Hvor meget kan man tilgive og hvor meget skal man tilgive? En forfærdelig tragedie har slået et dybt skår i søstrene Libby og Juliets forhold, men efter tyve år vender Libby hjem, med et ønske om forståelse og forsoning. Fængslende familiesaga for kvinder i alle aldre, der holder af kærlighed, spænding og en god historie.

I 1901 synker et skib ud for kysten ved Lighthouse Bay med en uvurderlig skat. Alle ombordværende omkommer på nær en ung kvinde ved navn Isabella Winterbourne, der reder sig i land, med skatten bundet fast til ryggen og et brændende ønsker at lægge fortiden bag sig og leve et liv i frihed. I 2011 vender Libby tilbage til sit barndomshjem med samme ønske om at lægge fortidens sorger bag sig, og langsomt flettes de to kvinders historie sammen på tværs af tid og rum.

Familiesaga om skyld og forsoning, kærlighed og længslen efter et godt liv. Fortid og nutid flettes effektivt sammen til en spændende og underholdende kvinderoman, der vil bydes velkommen til en vinter-eftermiddag på sofaen eller en sommerdag på stranden.

Der findes mange bøger hvor fortid og nutid påvirker hinanden. Familien Tides hemmelighederAltid hos dig og Altid hos dig rummer samme blanding af kærlighedshistorie og fortidsmysterie, men denne er også til læsere af slægtshistorier af fx Kate Morton eller Lucinda RileyDer findes mange bøger hvor fortid og nutid påvirker hinanden. Familien Tides hemmeligheder og rummer samme blanding af kærlighedshistorie og fortidsmysterie, men denne er også til læsere af slægtshistorier af fx Kate Morton eller Lucinda Riley.