Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Havets magi - de knuste perler


Beskrivelse


Da Mira en dag falder overbord og er ved at drukne, prøver hun at knuse en hvid perle i sit armbånd og pludselig forandrer Mira sig.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. juli 2019

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 31. juli 2019

Første bind i en ny serie "Havets magi" om havfruer. Mira lever helt almindelig, indtil hun en dag falder overbord og er ved at drukne. Pludselig får hun nogle særlige evner. Mon der er andre som Mira? En serie om venskab, hemmeligheder og magi, til piger fra 8 år.

Mira bor på Ravnø hos Lina, som adopterede hende som baby, da Mira blev fundet på stranden sammen med to andre børn - Storm og Isla. Når der kommer nye gæster til Ravnø, fortæller Lina sagnet om havfruerne, og Mira drømmer om havet. Hun har altid haft et særligt armbånd med hvide og sorte perler. I armbåndet står: "Hvis du er ved at drukne, så knus en hvid perle." På Miras 11 års fødselsdag skal hun på sejltur med skolen, men en storm overrasker dem og Mira falder i vandet. Da hun er ved at drukne, prøver Mira at knuse en hvid perle. Og så får hun hjælp. Forfatter Nicole Boyle Rødtnes har lavet mange børnebøger fx serien "Medusa". Bogen har farvede tegninger på alle opslag af Anita Sølver, som også har illustreret serien "Star Girl".

Som altid en sød og spændende historie fra en populær forfatter. Bogens mange flotte tegningerne hjælper historien godt på vej, så selv piger fra 8 år vil sluge historien og spørge efter den næste i serien.

Havfruer er populære, specielt den kendte Ariel fra Disney. Til piger, som er vilde med serien "Sølvfinne", hvor 1 bind er Lysets perleSort magi og serien "Det fortryllede slot", hvor første bind er Sort magiHavfruer er populære, specielt den kendte Ariel fra Disney. Til piger, som er vilde med serien "Sølvfinne", hvor 1 bind er Lysets perle og serien "Det fortryllede slot", hvor første bind er .


litteratursiden.dk

d. 18. aug. 2019

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 18. aug. 2019

Havets magi er første bog i en lovende letlæsningsserie om venskab, hemmeligheder og magi. Mon ikke de fleste mennesker er fascinerede af tanken om at kunne svømme under vandet uden at tænke på at dru...