Bøger / faglitteratur / vejledninger

Headhunterens guide til det gode CV


Beskrivelse


En praktisk og enkel trin-for-trin vejledning til at skrive et godt CV.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. jan. 2016

af

af

Jette Landberg

d. 5. jan. 2016

Her får alle jobsøgende en praktisk og enkel vejledning i at skrive det gode CV, der betyder mere end nogensinde i en ansøgning.

Når man er jobsøgende, gælder det om at skrive et CV, der både er overskueligt og samtidig let at huske. Hvis man skriver, så det bliver husket, vil man ofte blive valgt ud i bunken af ansøgere, når der skal kaldes til samtale. Der eksisterer selvfølgelig ikke nogen endegyldig måde, men alfa og omega er, at CV'et er velstruktureret og overskueligt. Først får læseren en række oplysninger om virksomhedernes rekrutteringsmetoder, hvorfor vælges et CV fra, hvordan arbejder en headhunter osv. Dernæst følger formalia m.h.t. opbygningen og den personlige profil. Ind imellem er der CV-eksempler, der illustrerer teksten og til slut bl.a. en skabelon til opbygning af CV. Belinda Bramsnæs arbejder som headhunter og læser derfor masser af ansøgninger.

En virkelig god, praktisk og enkel trin-for-trin guide til at skrive det gode CV, skrevet af en stor kapacitet på området.

Der findes nogle titler om jobsøgning generelt, der også indeholder vejledning i CV. Effektiv jobsøgning er en af dem. Headhunterens bog her går langt mere i dybden med netop CV'et, der er så afgørende.