Bøger / faglitteratur / øvelser

Healthy skinny bitch : din ultimative guide til et sundt & varigt vægttab : kostprincipper, opskrifter, træningsprogrammer


Beskrivelse


Tager udgangspunkt i at almindelige mennesker skal spise almindelig mad, som er let at lave og få fat i. Dertil kommer enkel og benhård træning. Indeholder dels kostprincipper og opskrifter og dels tre forskellige træningsprogrammer for hele kroppen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. jan. 2017

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 6. jan. 2017

Forfriskende og ligetil tilgang til vægttab og en flot, trænet krop. For alle med interesse for kost og træning, især den yngre målgruppe.

Forfatteren Sara Jin Smidt har udviklet "Healthy Skinny Bitch-principperne", der tager udgangspunkt i at almindelige mennesker skal spise almindelig mad, som er let at lave og få fat i. Dertil kommer enkel og benhård træning. Så enkelt kan det siges. Bogen indeholder dels kostprincipper og opskrifter og dels tre forskellige træningsprogrammer for hele kroppen. Bogen har meget fokus på ikke at følge en bestemt kostplan, men at lære at træffe de rigtige valg når man spiser, både ude og hjemme. Forfatteren er uddannet cand.scient. i human ernæring, er chefredaktør på Fit Living og har over 10 års erfaring som kostvejleder, personlig træner og holdinstruktør.

Bogen har et enkelt og råt layout som jeg tror vil tiltale yngre læsere af denne type bøger. Forfatterens faglige baggrund skinner tydeligt igennem og giver bogen et ret troværdigt udtryk. Dertil kommer en række eksempler på testpersoner, som har fulgt principperne og viser deres resultater frem. Opskrifterne er enkle og ret lette at gå til. Der er to udgaver af hver opskrift: en sund og en slankende udgave.

En lignende titel er fx Slut med forbudt, der heller ikke går ind for at man skal følge en decideret kostplan, men i stedet at man skal lære at spise rigtigt og nyde maden.