Bøger / skønlitteratur til børn / sjove bøger

Hegnet : historien om Albino & Ooz


Beskrivelse


Sjov bog om drengen Remus der stikker af fra sin SFO og bytter plads med chimpansen Ooz - i zoologisk have.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. aug. 2017

af

af

Lars Larsen

d. 24. aug. 2017

Sjov bog om om en dreng, der drømmer om livet på den anden side af hegnet i byens zoologiske have. Og prøver det... God til højtlæsning fra 5 år og selvlæsning fra 9 til 11 år.

Remus drømmer om livet på den anden side af hegnet i Zoologisk Have og chimpansen Ooz drømmer om livet udenfor. En dag lykkes det for dem at bytte plads. Inden længe er Remus blevet til Albino, den hvide chimpanse, og han lærer en masse chimpanse-tricks.

En sjov bog om drømme om livet i frihed og fangenskab, og om hvad der virkelig sker bag hegnet. Om en læsende løve, pyntesyge giraffer, en orangutang, der synger opera, og ikke mindst de skrappe dyrepassere med stramme hestehaler. Bogen er fuld af skægge indfald, men den fortæller også en fin historie om venskab og drømme. Rasmus Meisler har illustreret med tegninger der passer perfekt til historien.

Fantasi og skægge indfald, der kan minde om LøgnehistorierBedstefars fortællinger - om dyr af Carl Quist Møller og Thomas Windings Bedstefars fortællinger - om dyr, som også kan læses for de lidt yngreFantasi og skægge indfald, der kan minde om Løgnehistorier af Carl Quist Møller og Thomas Windings , som også kan læses for de lidt yngre.