Bøger / faglitteratur / rejsebeskrivelser

Hej far kære Emil : tanker fra en halv jordomsejling med Havana


Beskrivelse


Forfatterne kendes fra tv-serien "Kurs Mod Fjerne Kyster". På skibet Havanna drager brødrene Emil og Theis, sønnerne til Mikkel, i 2013 ud på en halv jordomrejse fra København via Caribien til Stillehavet. Indeholder en samtale mellem far og den ene af sønnerne, og drejer sig om tanker m.m.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. dec. 2015

af

af

Peter Martin Jørgensen

d. 3. dec. 2015

Samtalebog fra en halv jordomsejling. For alle, der har fulgt med i tv-serien "Kurs Mod Fjerne Kyster" og læsere med hang til udlængsel.

Mikkel Beha Erichsen kendes som tv-vært og søn af Troels Kløvedal. Emil Midé Erichsen er ikke tidligere udgivet. Begge kendes fra tv-serien "Kurs Mod Fjerne Kyster", der også delvist danner basis for denne udgivelse. På skibet Havanna drager brødrene Emil og Theis, sønnerne til Mikkel, i 2013 ud på en halv jordomrejse. Bogen er en samtale mellem far og den ene af sønnerne, og drejer sig om de tanker, ansvar, tvivl og oplevelser der dukker op når man sætter ud i det ukendte. Formmæssigt bevæger bogen sig mellem samtale, dagbøger fra båden og emails. Bogen kapitler bevæger sig kronologisk gennem rejsen, der går fra København via Caribien til Stillehavet.

En nær og varm bog, der kommer tæt på de tanker, der opstår ombord på et skib på vej ud i det ukendte. Bogen kommer også under huden på far-søn forholdet og de følelser og erfaringer der bliver udvekslet mellem en garvet sejler og en yngre af slagsen. Fotosiden supplerer teksten flot, og bogen tenderer en regulær coffeetablebook. Sproget er uhøjtideligt og personligt. Bogen er rigt illustreret med fotos taget af de to brødre.

Kurs mod fjerne kyster. Disc 1 danner delvist grundlaget for bogen. TV-serien findes i to sæsoner, og en tredje er på trapperneKurs mod fjerne kyster (Sæson 1).