Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Hej smukke : naturlige skønhedsprodukter du selv kan lave


Beskrivelse


Mere end 50 opskrifter på naturlige skønhedsprodukter til hud og hår, fx bodyscrub, massageolie og læbepomade.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj 2015

af

af

Jette Landberg

d. 27. maj 2015

Mere end 50 skønne opskrifter på naturlige skønhedsprodukter til hud og hår, fra bodyscrub til massageolier og læbepomade. Alle så lækre og indbydende at de næsten er lige til at spise. For yngre kvinder der kan lide tanken om naturlige produkter.

Efter en kortfattet guide til hudtyper følger bogens hovedindhold, der er en række opskrifter på skønhedsprodukter som ansigtsmasker, hårmasker, scrubs osv. Bogen er delt op i produkter til ansigtet, dernæst til hår fx balsam og hårkure, dernæst scrubs, mælkebade og massageolier til kroppen for at slutte af med midler til hænder og fødder og immunforsvarsstyrkende drikke. Sidst i bogen er der et afsnit med forskellige teknikker til bedre fysisk og psykisk velvære som visualisering, yoga, dagbogsskrivning osv. Inez Gavilanes har læst jura, lavet musik (bl.a. som sanger i gruppen Sukkerchok), lavet radio og tv og skrevet børnebogsserien "Den magiske bog" sammen med Anne-Marie Donslund.

En dejlig bog i et smukt layout med en masse anvendelig opskrifter uden kemi.

Skønhedsmidlerne er hovedsigtet med bogen, yoga o.s.v. er kun små afsnit, som man kan læse mere om andre steder, her er blot en appetitvækker. Charlotte Vøhtz har skrevet Sund og smuk - uden tilsætningDuftolier og kosmetik for krop og sjæl, der ikke har så mange opskrifter men til gengæld går mere i dybden med de gode råd. Anemette Olesens Duftolier og kosmetik for krop og sjæl er en lille bog, der primært omhandler æteriske olierSkønhedsmidlerne er hovedsigtet med bogen, yoga o.s.v. er kun små afsnit, som man kan læse mere om andre steder, her er blot en appetitvækker. Charlotte Vøhtz har skrevet Sund og smuk - uden tilsætning, der ikke har så mange opskrifter men til gengæld går mere i dybden med de gode råd. Anemette Olesens er en lille bog, der primært omhandler æteriske olier.