Bøger / skønlitteratur til børn

Hej! Vi er Noa og Nanna


Beskrivelse


Billedbog. Læs om Noa og far i haven, Noa og Nanna i supermarkedet og om Noa og Nanna, der bager småkager og om Nanna, der leger med lillebror Konrad. Hver historie ledsages af underholdende aktivitetssider.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. feb. 2015

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 6. feb. 2015

4 nye historier om de populære figurer Noa og Nanna i stort format for 3-5-årige, samt aktivitetssider med sjove lege og nyttig fakta.

Denne nye bog om Noa og Nanna indeholder 4 historier: "Noa i haven", "Noa og Nanna i supermarkedet", "Noa og Nanna bager småkager" og "Nanna og lillebror Konrad". Til hver historie hører forskellige aktiviteter. Til "Noa i haven" kan man læse om, hvordan man laver en eventyrlig sti i haven, hvordan man planter karse, hvordan man vasker hænder og hvad der gror i køkkenhaven. Efter historien "Noa og Nanna i supermarkedet" får læseren et tip til, hvordan man nemt og hurtigt tager jakken på, hvordan man affaldssorterer og en ide til at lege købmandsbutik. Til historien om "Noa og Nanna bager småkager" er der fakta om køkkenredskaber, en opskrift på en smoothie og noget om, hvad man kan have med madpakken i børnehaven. Efter den sidste historie om "Nanna og lillebror Konrad" kan man sammen med Noa lære at pudse næse og til sidst få en ide til at lege "far og barn".

Fint samlet værk om Noa og Nanna med 4 historier og forskellige aktiviteter, der passer fint til målgruppen.

Bogen er holdt i samme stil og sprog som de tidligere bøger om Noa og Nanna. Denne indeholder bare hele 4 historier og er i A4 format, så den er større og mere omfattende end de øvrige titler, men passer stadig fint til målgruppen og de tilhørende aktiviteter er fine.