Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Heks!


Beskrivelse


Hvad gør man, når man skal møde fars nye kæreste, og det viser sig, at hun er en vaskeægte heks ved navn Marion van der Wandale?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. maj 2015

af

af

Louise Urban Andersen

d. 20. maj 2015

Humoristisk historie om et skilsmissebarns første møde med fars nye kæreste. For de 5-8-årige.

Det efterhånden garvede makkerpar, Bregnhøi og Aakeson, har igen leveret en humoristisk fortælling med barnet i centrum. Denne gang handler det om "pusling", der er skilsmissebarn. Far har fundet en ny dame, som skal introduceres. Vores hovedperson er meget spændt, men til hans store overraskelse viser det sig, at fars nye kæreste er en vaskeægte heks med vorter på næsen og grønt hår. I samarbejde med veninden Rosa, gør "pusling" en stor indsats for at afhekse den nye kæreste, og som tiden går, kommer hun mere og mere til at ligne en almindelig dame.

Bregnhøi og Aakeson har (igen) præsteret en bundsolid billedbog om et emne, der er aktuelt i mange familier, nemlig skilsmissebarnets møde med forældrenes nye kærester. Fortællingen skildres på vanlig humoristisk vis fra barnets synspunkt på en måde, så både børn og deres forældre vil finde det sjovt.

Der findes flere bøger om det, at forældrene finder nye kærester, fx Mors nye ven, men der ligger en stor forskel i at Aakeson og Bregnhøi antager den humoristiske vinkel.


litteratursiden.dk

d. 1. dec. 2015

af

af

Litteratursiden

d. 1. dec. 2015

Humoristisk, skørt og fantasifuldt. Det er Kim Fupz Aakeson når han er allerbedst i denne fortælling i børnehøjde om et for mange børn meget aktuelt emne; skilsmissen og fars nye kæreste. Af Susanne D...