Bøger / skønlitteratur / roman

Heksedrengen


Beskrivelse


Krimi. Journalisten Nora Sand indvikles i en uhyggelig sag om en professor, som myrdes på bestialsk vis og kidnapningen af en lille dreng. Er der en sammenhæng imellem de to sager? Kan Nora finde drengen inden det er for sent?

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2018

af

af

Sanne Mendel

d. 1. feb. 2018

Tredje bind i serien om den danske journalist Nora Sand. Hun vikles ind i et bestialsk mord på en nigeriansk professor og kidnapningen af en lille dreng. Pludselig er Noras liv også i fare og spørgsmålet er, om der er en sammenhæng imellem mordet og drengens forsvinden. For læsere af krimier, og især for dem som holder af nordiske femikrimier.

Journalisten Nora Sand opsøges af en professor som er i livsfare pga. hans research om organiseret børnekidnapning. Kort efter findes han brutalt myrdet. Nora sætter sig for at opklare mordet på ham men vikles ind i en kidnapningssag, da sønnen af en dansk realitystjerne og en magtfuld, russisk oligark, forsvinder. Et mishandlet lig af en lille dreng dukker op i Themsen, og Nora kæmper nu for både at opklare de to mord og for selv at overleve. Første bog i serien hedder Pigerne fra Englandsbåden.

Spændende og uhyggelig krimi, som både er velskrevet og med et godt plot. Underholdningen er sikret fra første til sidste side.

Der findes en del nordiske krimier hvor hovedpersonen er en kvindelig journalist. En af de mest kendte er serien om journalisten Annika Bengtzon, som anbefales hvis man ønsker en lignende krimi. Serien er skrevet af Liza Marklund og første bind i serien hedder Hedebølge.


litteratursiden.dk

d. 21. feb. 2018

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 21. feb. 2018

Spændende, men ikke helt troværdig krimi om journalisten Nora Sand, der på samme tid bliver involveret i en sag om en myrdet nigeriansk professor og kidnapningen af en dansk-russisk dreng. To spor kr...


Berlingske tidende

d. 10. mar. 2018

af

af

Merete Reinholdt

d. 10. mar. 2018


Politiken

d. 10. mar. 2018

af

af

Erik Jensen (f. 1960)

d. 10. mar. 2018


Jyllands-posten

d. 5. mar. 2018

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 5. mar. 2018


Information

d. 16. mar. 2018

af

af

Erik Skyum-Nielsen

d. 16. mar. 2018