Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Heksemesteren - det sidste slag


Beskrivelse


Fantasy. Den onde Dronning Kria og hendes iskrigere angriber Rands landsby. Men hvem er Dronning Kria egentlig, og hvem kan sætte en stopper for hendes dårlige opførsel?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. dec. 2018

af

af

Pia Gunilla Park

d. 11. dec. 2018

I bog 3 og 4 af "Heksemesteren" har Ella og Rand fået fat i Heksemesterens tryllestav og skal skynde sig tilbage til Rands landsby som er under angreb af den onde Dronning Kria. Men tryllestavens stærke magi tiltrækker et sultent væsen, som har helt andre planer end at redde landsbyen. For 8-10-årige.

I tredje del "Heksemesteren - magislugeren"" udfordres Ella og Rand, da et mærkeligt væsen, en magisluger, nupper Heksemesterens tryllestav fra dem. I fjerde og sidste del "Heksemesteren - det sidste slag" når Ella og Rand frem til Rands landsby som er under angreb af Dronning Kria og hendes iskrigere. Men hvem er Dronning Kria egentlig og hvem kan sætte en stopper for hendes dårlige opførsel? Begge bøger har lix 20 og teksten er delt ind i små afsnit.

Serien "Heksemesteren" er den klassiske fortælling om to børn, der må ud på en farefuld rejse for at redde den verden, de har kær fra det onde. Serien er spækket med fantasivæsener og magi, og fortællingen bæres frem med flotte og farverige tegninger der giver støtte til historien. Bøgerne er hardback og i en god kvalitet.

Seriens to første dele hedder Heksemesteren - tryllestavenHeksemesterenGrevens ordre og Heksemesteren. Der findes mange gode fantasy-serier med samme tone, tema og karakter for aldersgruppen. Af danske kan bl.a. nævnes forfatterne Jim Højbjerg, Peter Gotthardt, Jan Kjær, samt Lise J Qvistgaards serie "Den usynlige ø", hvor 1 bd. er Grevens ordreSeriens to første dele hedder - tryllestaven og . Der findes mange gode fantasy-serier med samme tone, tema og karakter for aldersgruppen. Af danske kan bl.a. nævnes forfatterne Jim Højbjerg, Peter Gotthardt, Jan Kjær, samt Lise J Qvistgaards serie "Den usynlige ø", hvor 1 bd. er Grevens ordreSeriens to første dele hedder Heksemesteren - tryllestaven og Heksemesteren. Der findes mange gode fantasy-serier med samme tone, tema og karakter for aldersgruppen. Af danske kan bl.a. nævnes forfatterne Jim Højbjerg, Peter Gotthardt, Jan Kjær, samt Lise J Qvistgaards serie "Den usynlige ø", hvor 1 bd. er .Informationer og udgaver